L’EIXIDA


Cinefòrum al Centre Cívic
18 Abril 2007, 8:58 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

Aquest divendres 20 d’abril, a les 21h, el Centre Cívic de Sant Andreu i Clip Teatre conclouen la seva programació de Cinefòrum ‘El teatre des dels ulls dels cineastes’.

La pel·lícula que es projectarà és “Viaje a ninguna parte” (1986), de Fernando Ferán Gómez, a les 21h, al Centre Cívic (C/Gran, 111).

Viaje a ninguna parte

Estat espanyol 1986, 127 min

Direcció: Fernando Fernán-Gómez

Intèrprets: Juan Diego, Gabino Diego, Laura del Sol, Fernando Fernán-Gómez, José Sacristán, María Luisa Ponte, Queta Claver, Núria Gallardo

Basada en la novel·la escrita pel mateix director de la pel·lícula. Fernando Fernán-Gómez té el privilegi d’haver escrit la novel·la, dirigir-la, actuar i fer de guionista a la pel·lícula. Per aquest motiu, és així reconegut a la 1a edició dels Goya.

Viaje a ninguna parte narra la història d’un grup d’homes i dones en el context de l’Espanya de fa tres dècades. Durant el viatge, sorgeixen problemes econòmics, familiars, amorosos, de feina i de fam. El personatge central, Carlos Galván, és fill del primer actor i director de la companyia, Don Arturo, i aquest alhora ho és de Carlitos el noi que no vol ser còmic. Carlos Galván acabarà refugiant-se en un món de fantasia.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: