L’EIXIDA


Universitaris recorden La Barraca de la II República
12 Abril 2007, 9:10 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

‘Las rutas de la Barraca’ va arribar el passat 4 d’abril al SAT, Sant Andreu Teatre, amb el muntatge ‘Otros entremeses’, de Miguel de Cervantes.

Dues-centes persones varen gaudir de l’espectacle gratuït, i fins i tot varen participar amb rèpliques, pujant a l’escenari o interpel·lant directament en les diverses ocasions en què actors i actrius varen sortir de l’escenari per enfilar-se al pati de butaques. Al final hi va haver llargs aplaudiments.

La iniciativa ‘Las rutas de la Barraca’ va començar el 2006 per retre homenatge a l’agrupació que va canviar l’escena durant la II República espanyola.

La Barraca, fundada per Federico García Lorca, era una companyia universitària que va fer diverses rutes per portar el teatre arreu. Aquesta experiència artística, pedagògica i renovadora durà fins la Guerra.

‘Las rutas de la Barraca’ s’han mantingut fidels a les originals. Per això la representació és gratuïta, els intèrprets no són professionals i el repertori d’entremesos de Cervantes és el mateix.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: