L’EIXIDA


Actuacions d’en Pinxo al Nepal
11 Abril 2007, 9:12 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar

El pallasso solidari, membre de Diables de Sant Andreu, segueix la seva ruta pel país asiàtic.

Fa unes setmana ens fèiem ressó de l’espectacle del “Forat dels somnis” de Diables titulat ‘Un nas per al Nepal’. Avui, i segons informació publicada a Vilaweb Sant Andreu, tenim informació de les experiències d’aquest andreuenc al Nepal.

A continuació, la nota apareguda al diari digital:

En Pinxo segueix aplicant solidaritat al Nepal i explicant-ho.

Ha fet una primera animació fora de Kathmandú i es prepara per a anar a les zones rurals.

26 dies fa ja que en Pinxo reparteix nassos i somriures pel Nepal a la canalla desfavorida. Ha fet un desplaçament des de Kathmandú a Pokhara per a fer un parell d’animacions per als infants, una d’elles a un centre de paràlisi cerebral fundat per unes catalanes. Ha jugat també un partit de futbol a un camp on hi havia un camió bloquejat al bell mig, que no ha sigut cap problema pel ‘nepal style’ dels nanos. També ens parla de les castes.

Ens diu en Pinxo:

“És sorprenent veure en aquest llunyà país com encara avui en dia les castes marquen el ritme i la vida més quotidiana dels les nepalesos/as. Segons a la casta a que un pertanyi pot desenvolupar una tipologia de feines o unes altres.”
“…després de fer una animació, es va organitzar un partit de futbol entre el centre que us deia abans i un altre de la ciutat, doncs bé, resulta que al arribar al camp de futbol en mig de la pista ens hi trobem un camió plantat allà, que, clar, no es podia moure, però aquí no passa res…”
“…vaig poder visitar un centre de paràlisi cerebral, “Sati Sansath” on es pot veure clarament la situació dels nens/es amb aquesta afecció…”
“…demà marxo a l’altre Nepal, les zones rurals de Bhimpedi, Chitwan i Mahendranagar. M’esperen llargs viatjes en estrets i plens busos de línia…”

Haurem d’esperar ara uns dies per a saber-ne més coses de les aventures i desventures d’aquest pallasso andreuenc solidari al Nepal.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: