L’EIXIDA


Denuncien pressions i censures a Ràdio Trinitat Vella
10 Abril 2007, 9:16 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar

Avui dimarts 10 d’abril hem pogut saber que un col·laborador de Ràdio Trinitat Vella, en Xagori, webmestre de la Web Stap, ha estat cessat de Ràdio Trinitat Vella. Aquesta censura s’ha produït després que la Fundació TriniJove hagi rebut pressions per part del Districte.

Sembla ser que al Districte no agradaven les opinions expressades per aquest col·laborador dins el programa “Tot un poble”, de Jordi García, que s’emet cada dilluns al matí. El Districte ha pressionat la Fundació per tal que se cessi en Xagori i al mateix temps s’acabin les opinions polítiques al programa, permetent només informacions culturals.

Aquest ve a ser només un capítol més a Sant Andreu de Palomar de l’intrusisme i la censura política que el Districte exerceix sobre les entitats i associacions del nostre poble, amb l’agreujant que aquest cop tenen a veure amb una clara retallada de la llibertat d’expressió. Censura a les festes majors, repressió política i intervencionisme en el teixit social són altres de les cartes de presentació del ‘savior faire’ polític d’aquesta institució.

Aquest fet ens reafirma en la necessitat de mitjans d’informació populars, autogestionats, crítics i independents, lliures del control polític d’institucions, partits o interessos econòmics. D’aquells que es diu que fan contrainformació, la que no es diu perquè no interessa, la que no diuen perquè no els interessa.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: