L’EIXIDA


Incidents i manifestacions a Gràcia en la manifestació pel “cas Roger”
24 Desembre 2006, 8:12 pm
Filed under: Països Catalans | Etiquetes:

El passat divendres 22 de desembre hi havia convocada una manifestació per protestar contra la sentència del “cas Roger”: un dels neonazis assassins ha estat absolt, i l’altre ha estat condemnat a la pena mínima, 11 anys de presó, ja que el jurat ha volgut entendre que es tractava d’una baralla i no d’una clara agressió política. Per si no era prou insultat, el propi jurat ha sol·licitat l’indult per a l’assassí, en una resolució que ha deixat perplex a tothom.

Per protestar per aquesta sentència judicial, i coincidint amb els 2 anys de la mort d’en Roger (va estar 4 mesos en coma després que li clavessin un punyal esbudellador al coll), es va convocar una manifestació per al passat divendres, 22 de desembre.

Segons informa el portal GràciaViva, la manifestació va començar a quarts de nou del vespres a Pl.Catalunya i va acabar prop del metro de Fontana, lloc on el jove okupa fou apunyalat. Mitja hora després de desconvocar la manifestació, en haver llegit el manifest, es van registrar disturbis al barri de Gràcia, que van acabar amb dos nois i una noia detinguts. A més, dos periodistes graciencs van denunciar ser agredits i identificats pels Mossos d’Esquadra.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: