L’EIXIDA


Acció de Desobediència a Sant Andreu
8 Desembre 2006, 9:34 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar

La matinada del dijous 7 de desembre van ser substituïdes les banderes espanyola i europea de la seu del Districte, i en el seu lloc van aparèixer l’estelada i la roja.

Copiem el text explicatiu que ha aparegut a Indymedia reivindicant l’acció. En aquest enllaç també hi podreu trobar imatges de l’acció.

—————-

Països Catalans Insubmisos volem reivindicar l’acció duta a terme aquesta matinada a Sant Andreu de Palomar (el Barcelonès). L’acció ha consistit en la substitució de les banderes espanyola i europea per l’estelada i la roja, respectivament.

Aquesta acció, feta just un dia després del “dia de la Constitución Española”, l’hem fet per denunciar la continuació i legitimació del franquisme que representa. És un instrument antidemocràtic que l’Estat espanyol i la seva burgesia utilitzen per, entre altres, seguir-nos negant un dret bàsic com és el Dret d’Autodeterminació del nostre poble. Aquest dret es veu cada cop més en perill per la defensa a ultrança dels Estats que fa la Unió Europea. Cap Estatut ens pot menar cap a la llibertat, només un procés democràtic que englobi el conjunt dels Països Catalans pot suposar un avenç per al nostre poble.

L’estelada i la bandera roja han onejat al terrat del Districte fins a quarts de 10 del matí, quan dos agents de la Guàrdia Urbana se n’han adonat i les han retirat.

Perquè per Festes i per la resta de l’any, fora les banderes espanyola i europea!

DESOBEDIÈNCIA!
Països Catalans Insubmisos!
7 de desembre de 2006
www.desobedienciappcc.tk

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: