L’EIXIDA


Vigília anticonstitucional a Nou Barris
3 Desembre 2006, 9:30 am
Filed under: Nou Barris | Etiquetes:

Coincidint amb la data en la que es commemora la Constitución Española, l’Assemblea de Joves de Nou Barris organitzarà un seguit d’activitats contra la carta magna espanyola.

A banda dels diferents actes programats pel dia 5, vigília de l’aniversari, es publicarà un treball elaborat per l’Assemblea en la qual s’analitzen les diferents constitucions espanyoles, posant èmfasi en l’actual, així com la conjuntura política que ha acompanyat cadascuna d’elles.

Amb aquesta vigilia, els i les joves volem expressar el nostre rebuig a un dels símbols de l’Estat espanyol que més reforça i perpetua el sistema polític i els valors del capitalisme. Considerem que, els drets individuals, dels estudiants, els treballadors/es, les dones, els/les immigrants… i els drets col•lectius, el conjunt de Països Catalans, són incongruents amb la presència d’una constitució que manté com a pilars dogmàtics intocables, l’eternització d’un sistema econòmic neoliberal en un estat indivisible. Fem una crida als i les joves dels nostres barris a mostrar-se crítics amb un text que mai han aprovat, i els animem a participar als diferents actes:

19h. Cercavila pels carrers de Nou Barris.
20h. Acte polític sobre el procés de transició i anàlisi crític de la Constitución Espanyola. Amb la participació d’Abel Caldera, historiador, i Núria Mutilva, estudiant de Ciències Polítiques.
21:30h. Sopar amb cantautor: Cesk Freixas.

Tots els actes al Casal Tres Voltes Rebel. c/ Argullós, 108. Metro Via Júlia L4. Nou Barris, Barcelona.

Assemblea de Joves de Nou Barris

ajnoubarris@gmail.com

Cartell de la jornada

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: