L’EIXIDA


Exposició “Les veus de la fàbrica”
29 Novembre 2006, 9:26 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

Del 14 de novembre al 7 de gener de 2007 es pot visitar aquesta exposició sobre l’antiga fàbria tèxtil Fabra i Coats, coneguda com a Can Mamella a Sant Andreu. La podeu visitar al Centre Cultural Can Fabra, qui en fa la següent presentació:

Coats & Fabra, una de les industries més emblemàtiques de Sant Andreu, ha tancat aquest any una part important de les seves instal·lacions al barri. Els edificis que han quedat buits i molt aviat es convertiran en nous equipaments pel barri: una escola, un institut, pisos per a joves i grans i altres serveis públics necessaris per a tots.

L’exposició que us presentem vol recollir mitjançant testimonis i fotografies la memòria d’aquells que van ocupar aquests espais durant molts anys de vida laboral, els espais buits s’emplenaran de veus que ens explicaran des de l’experiència com funcionava la fàbrica, quins són els records més entranyables o com va ser el seu primer dia de treball. Un passeig pels espais i pels records que segur molts de vosaltres també compartiu.

L’exposició neix com una col·laboració entre el centre cultural Can Fabra i l’Associació Amics de la Fabra i Coats, una entitat que té com a objectiu preservar la memòria de tots aquells que han treballat a la fàbrica i organitzar activitats culturals i lúdiques per a tots.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: