L’EIXIDA


Sant Andreu surt al carrer per l’Harmonia
28 Novembre 2006, 9:22 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Aquest dissabte 25 de novembre, el projecte de l’Ateneu Popular i Cultural “l’Harmonia” va sortir al carrer per donar-se a conèixer i ensenyar una petita mostra de les activitats que ja a dia d’avui es farien si es disposés d’aquest local.

Les entitats, col·lectius i persones que impulsen el projecte van muntar tot un seguit d’activitats per a tots els gustos i públics, des de mostres de pintura i punta fins a distribuïdores ecològies, de material alternatiu, passant per un dinar popular, una projecció de cinema i una mostra de diables. La jornada volia visibilitzar la necessitat d’aquest espai, així com difondre la idea entre el poble que aquest Ateneu es farà.

El missatge “C+D=Ateneu” es va veure per tot arreu gràcies als cartells i enganxines que cobrien la plaça i les participants a la jornada, i fins a centenars de persones van passar en un moment o altre per la plaça. Ara “només” falta que el Districte es digni a asseure’s a parlar amb aquesta plataforma que aglutina a la majoria d’entitats que faran ús i gaudi d’un futur Ateneu.

A la web de Sant Andreu de Palomar podeu veure una farcida galeria de fotos de la jornada.


Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: