L’EIXIDA


Neix una nova Assemblea de Joves
27 Novembre 2006, 9:14 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

Durant les recentment passades festes de la Sagrera s’ha presentat al Centre Garcilaso de la Sagrera un nou col·lectiu, l’Assemblea de Joves de La Sagrera i Sant Andreu ‘La Trinxera’.

El dijous 23 de novembre, i en el marc de les Festes de la Sagrera, feia el seu acte de presentació l’Assemblea de Joves de la Sagrera i Sant Andreu ‘La Trinxera’, un col·lectiu que té la intenció “d’aglutinar en un col·lectiu al jovent crític”, tal i com s’ha fet a altres punts dels Països Catalans. A diferència de l’anterior Assemblea de Joves de Sant Andreu (AJStA), aquesta no forma part de la CAJEI, si més no de moment, ja que també fa una clara aposta per la Independència i el Socialisme.

L’acte consistí en la projecció de la pel·lícula-documental ‘En construcción’, de José Luis Guerín, prèvia que serví per introduir el tema de la seva primera campanya, la denúncia del “model de barri creat per l’Ajuntament de Barcelona i imposat per l’arribada del TGV”, que asseguren farà augmentar l’especulació. En la pròpia jornada de presentació s’hi podia observar una exposició sobre el futur “que li espera a la Sagrera després de l’arribada del TGV”.

Tot i començar centrant-se en l’especulació, la Trinxera afirma tenir intenció de lluitar contra les diferents problemàtiques que a dia d’avui afecten al jovent dels Països Catalans. L’acte de presentació, que va comptar amb una vintena de persones, no és l’únic que tenen preparat, ja que també han organitzat activitats per festes de Sant Andreu, en el marc de la Festa Major Reivindicativa, organitzada per l’assemblea local d’Endavant.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: